Locaties en coaches

Hier vind je een overzicht van locaties en leefstijlcoaches waar het CooL-programma in regio Kennemerland wordt aangeboden. De startdata geven aan wanneer het traject start. De intake vindt daarvóór plaats, dus ook als de startdatum nog verder in de toekomst ligt, kun je je al aanmelden. Alle leefstijlcoaches op dit platform hebben een eigen praktijk en aparte contactgegevens.

Saskia Roeda

Saskia Roeda

Start volgende groep:

Dinsdag 5 september om 14.30 uur in Heemstede & donderdag 7 september om 11.00 uur in Velserbroek

Locatie:

Praktijk Deen, Handellaan 2a, Heemstede

Locatie 2:

Fysiomove, Vestingplein 60, Velserbroek

Saskia Roeda

Welkom bij Lifestylecoachingcompany.nl. Eén ding heb ik mij echt gerealiseerd: het gaat niet om afvallen of om er perfect willen uit zien. Het gaat erom of je gezond en fit kan zijn. Volhouden doe je door gezond eten lekker te maken. Naast leefstijlcoach ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en -therapeut. Ik wil je helpen het vol te houden.

Heike-van-den-Heuvel-Janssen

Heike van den Heuvel-Janssen

Start volgende groep:

Donderdag 28 september van 18.15 tot 19.45 uur

Locatie:

Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112/112A, Haarlem

Coach Heike

Gedrag en leefstijl zijn mijn passie en expertise. Wanneer je al lang worstelt met je gewicht en je relatie met voeding help ik je graag je gedrags- en denkpatronen inzichtelijk te maken en deze blijvend te veranderen. Op weg naar een fysiek én mentaal fittere versie van jezelf!

Krista Hoogink

Krista Hoogink

Start volgende groep:

Maandag 19 juni van 9.00 tot 10.30 uur. (Haarlem Noord) en woensdagavond in Zandvoort start in het najaar

Locatie:

Planetenlaan 5 Haarlem. Lokaal 1.03, Haarlem Noord

Locatie 2:

Fysiotherapie De Prinsenhof, Swaluestraat 33, Zandvoort

Kriskracht

Je leefstijl duurzaam veranderen is hartstikke lastig. Wil en moet je meer in beweging komen en ben je op zoek naar een praktische aanpak, met veel aandacht voor terugvalpreventie, gericht op een actieve en gezonde leefstijl? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik gebruik mijn expertise als fysiotherapeut en combineer de groepsbijeenkomsten van Cool met (indien mogelijk) wandelend de individuele gesprekken en ben trainer bij Slow Sports Zuid Kennemerland. In Zandvoort werk ik samen met Sportservice Zandvoort, om jou in beweging te krijgen. Naast inspanning ook veel aandacht voor ontspanning en stress; wat je daarmee kunt én hoe belangrijk het is voor je gezondheid én je gewicht om daarmee aan de slag te gaan.

Remco van Rijn

Remco van Rijn

Start volgende groep:

Dinsdag 28 februari om 19.30 uur

Locatie:

Vitaal Haarlem, Faradaystraat 2

Locatie 2:

Paul Krugerkade 22 (boven de Vomar binnen Fit For Free)

Vitaal Haarlem

Welkom bij Vitaal Haarlem. Mijn naam is Remco van Rijn en ben sinds 2013 naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach. Met heel veel enthousiasme help ik jou weer vitaler te worden. Dit kan door coaching in de praktijk (10 kilo afvallen programma) en of door middel van het Cool-programma.

Heike-Fein

Heike Fein

Start volgende groep:

Alleen nog plek voor zij-instromers, eerste mogelijkheid is 6 juni om 19.30 uur, locatie De Ringvaart

Locatie:

Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem

Vastbesloten

Duurzaam veranderen vraagt om uw motivatie, ondersteund door een praktische aanpak. Het liefst werk ik met u buiten in de ‘groene longen’ van Schalkwijk, Haarlem Oost en de Waarderpolder. Als het nodig is, werken wij binnen. Naast leefstijlcoach ben ik ook werkzaam als beweegcoach, mental coach en stoppen-met-roken-coach.

Eva-Cornet

Eva Cornet

Start volgende groep:

Maandag 2 oktober van 9.00 tot 10.30 uur

Locatie:

Wijkcentrum de Wereld, Laan van Berlijn 1 in Haarlem

Fit met Eva

Ik weet als geen ander wat een gezonde leefstijl je kan brengen, maar ook wat een ongezonde leefstijl met je doet. En hoe lastig het kan zijn om het roer om te gooien en (weer) gezond te gaan leven en voor jezelf te kiezen. Naast leefstijlcoach ben ik stoppen-met-rokencoach en geschoold in ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Zoek je iemand die goed naar jouw verhaal luistert en aandacht heeft voor emotie-eten en stressvermindering? Meld je dan nu aan!

Suzanne-van-den-Eerenbeemt

Suzanne van den Eerenbeemt

Start volgende groep:

Maandag 2 oktober om 16.00 uur bij de Baan, Nieuwe Geldelozepad 17, maandag 9 oktober bij Welzijn Bloemendaal.

Locatie:

Welzijn Bloemendaal, Bloemendaalseweg 125 in Bloemendaal

Suus Vitaal

Welkom bij SuusVitaal! Mijn werk is mijn passie, sinds 2010 ben ik leefstijlcoach. Mijn doel is om te zorgen dat jij weer de regie krijgt over jouw leven zodat jij fitter, gezonder en energieker bent! Graag laat ik je ervaren wat een goede leefstijl voor je kan betekenen. Naast leefstijlcoach ben ik gewichtsconsulent en personal trainer zodat ik jou optimaal kan begeleiden. Ben je op zoek naar een totale aanpak? Meld je dan nu aan!

Inez Guit

Inez Guit

Start volgende groep:

Woensdag 5 oktober van 9.00 tot 10.30 uur

Locatie:

Wijkcentrum de Ringvaart (DOCK), Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem

More Energy

Ik zet je graag aan tot actie, om dat te bereiken wat belangrijk is voor jou! Focus ligt hierbij op plezier, door samen op zoek te gaan naar acties die bij je passen. Zin om aan de slag te gaan? Dan ben je van harte welkom!