Locaties en coaches

Hier vind je een overzicht van locaties en leefstijlcoaches waar het CooL-programma in regio Kennemerland wordt aangeboden. De startdata geven aan wanneer het traject start. De intake vindt daarvóór plaats, dus ook als de startdatum nog verder in de toekomst ligt, kun je je al aanmelden. Alle leefstijlcoaches op dit platform hebben een eigen praktijk en aparte contactgegevens.

Eva-Cornet

Eva Cornet

Start volgende groep:

maandag 19 september van 9.00 tot 10.30 uur (intakes in de zomer)

Locatie:

Wijkcentrum de Wereld, Laan van Berlijn 1 in Haarlem

Fit met Eva

Ik weet als geen ander wat een gezonde leefstijl je kan brengen, maar ook wat een ongezonde leefstijl met je doet. En hoe lastig het kan zijn om het roer om te gooien en (weer) gezond te gaan leven en voor jezelf te kiezen. Naast leefstijlcoach ben ik stoppen-met-rokencoach en geschoold in ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Zoek je iemand die goed naar jouw verhaal luistert en aandacht heeft voor emotie-eten en stressvermindering? Meld je dan nu aan!

Saskia Roeda

Saskia Roeda

Start volgende groep:

Maandag 29 augustus om 19.30 uur in Velserbroek & Woensdag 31 augustus om 16.30 uur in Heemstede

Locatie:

Praktijk Deen, Handellaan 2a, Heemstede

Locatie 2:

Fysiomove, Zeilmakerstraat 10, Velserbroek

Saskia Roeda

Welkom bij Lifestylecoachingcompany.nl. Eén ding heb ik mij echt gerealiseerd: het gaat niet om afvallen of om er perfect willen uit zien. Het gaat erom of je gezond en fit kan zijn. Volhouden doe je door gezond eten lekker te maken. Naast leefstijlcoach ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en -therapeut. Ik wil je helpen het vol te houden.

Natka Popovac

Natka Pupovac

Start volgende groep:

Woensdag en vrijdag in juli en september (overdag of in de avond)

Locatie:

Koppestokstraat 87, 2014 AN Haarlem

Leefstijl Meta

In de praktijk van Leefstijl META coach ik je stap-voor-stap naar een gezonde leefstijl die bij jou als persoon en bij jouw leven past. Je leert gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en ontspanning.

Suzanne-van-den-Eerenbeemt

Suzanne van den Eerenbeemt

Start volgende groep:

Woensdag 29 juni van 16.00 uur tot 17.30 uur & woensdag 12 oktober van 16.00 uur tot 17.30 uur

Locatie:

Welzijn Bloemendaal, Bloemendaalseweg 125 in Bloemendaal

Suus Vitaal

De individuele gesprekken vinden bij mij zo veel mogelijk in de natuur plaats, op een plek die jouw voorkeur heeft. Ben je op zoek naar een totale aanpak, met veel aandacht voor lichaam en geest dan ben je bij Suusvitaal aan het juiste adres. Voor ‘jongeren’ (tot 35 jaar) zou ik graag een aparte groep willen starten.

Inez Guit

Inez Guit

Start volgende groep:

Woensdag 31 augustus van 9.00 tot 10.30 uur

Locatie:

Wijkcentrum de Ringvaart (DOCK), Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem

More Energy

Ik zet je graag aan tot actie, om dat te bereiken wat belangrijk is voor jou! Focus ligt hierbij op plezier, door samen op zoek te gaan naar acties die bij je passen. Zin om aan de slag te gaan? Dan ben je van harte welkom!

Krista Hoogink

Krista Hoogink

Start volgende groep:

Maandag 5 september van 19.30 uur tot 21.00 uur

Locatie:

Het Verhalenhuis, van Egmondstraat 7, Haarlem Noord

Kris Kracht

Mijn thuishonk voor de groepsbijeenkomsten is Het Verhalenhuis in Haarlem Noord. De individuele gesprekken vinden zo veel mogelijk actief en buiten plaats, in onze prachtige omgeving. Ben je op zoek naar een praktische aanpak, met veel aandacht voor terugvalpreventie, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Heike-Fein

Heike Fein

Start volgende groep:

Dinsdag 8 november 2022 om 19.30 uur, locatie De Ringvaart - Groepsgrootte 6-8 personen, intakes vanaf 16 augustus 2022

Locatie:

Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem

Vastbesloten

Duurzaam veranderen vraagt om uw motivatie, ondersteund door een praktische aanpak. Het liefst werk ik met u buiten in de ‘groene longen’ van Schalkwijk, Haarlem Oost en de Waarderpolder. Als het nodig is, werken wij binnen. Naast leefstijlcoach ben ik ook werkzaam als beweegcoach, mental coach en stoppen-met-roken-coach.

Florentine-van-der-Schrieck

Florentine van der Schrieck

Start volgende groep:

15 september 2022

Locatie:

Clematislaan 18 in Aerdenhout

Happy Health

Bij het CooL programma van Happy Health ligt de focus niet alleen op wat er anders kan, maar vooral ook op hoe. Tijdens het coachtraject wordt veel gebruik gemaakt van inzichten uit de gezondheidspsychologie. Dit maakt het mogelijk om tot de kern te komen en blijvende leefstijlverandering te realiseren. Stap voor stap, op ieders eigen tempo. De groepen worden relatief klein gehouden (4 – 6 deelnemers) en de groepsbijeenkomsten vinden ’s avonds plaats. Het individuele coachtraject wordt in overleg gepland en start in de maand(en) voorafgaand aan de eerste groepsbijeenkomst.

Heike-van-den-Heuvel-Janssen

Heike van den Heuvel-Janssen

Start volgende groep:

Maandag 26 september van 18.30 tot 20.00 uur

Locatie:

Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112/112A, Haarlem

Coach Heike

Gedrag en leefstijl zijn mijn passie en expertise. Wanneer je al lang worstelt met je gewicht en je relatie met voeding help ik je graag je gedrags- en denkpatronen inzichtelijk te maken en deze blijvend te veranderen. Op weg naar een fysiek én mentaal fittere versie van jezelf!

Remco van Rijn

Remco van Rijn

Start volgende groep:

Groep net gestart, aanmelden voor wachtlijst

Locatie:

Vitaal Haarlem, Faradaystraat 2

Locatie 2:

Paul Krugerkade 22 (boven de Vomar binnen Fit For Free)

Vitaal Haarlem

Welkom bij Vitaal Haarlem. Mijn naam is Remco van Rijn en ben sinds 2013 naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach. Met heel veel enthousiasme help ik jou weer vitaler te worden. Dit kan door coaching in de praktijk (10 kilo afvallen programma) en of door middel van het Cool-programma.