Locaties en coaches

Hier vind je een overzicht van locaties en leefstijlcoaches waar het CooL-programma in regio Kennemerland wordt aangeboden. De startdata geven aan wanneer het traject start. De intake vindt daarvóór plaats, dus ook als de startdatum nog verder in de toekomst ligt, kun je je al aanmelden. Alle leefstijlcoaches op dit platform hebben een eigen praktijk en aparte contactgegevens.

Heike-van-den-Heuvel-Janssen

Heike van den Heuvel-Janssen

Start volgende groep:

In mei/juni op donderdag van 20.15 tot 21.45 uur

Locatie:

Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112/112A, Haarlem

Coach Heike

Gedrag en leefstijl zijn mijn passie en expertise. Wanneer je al lang worstelt met je gewicht en je relatie met voeding help ik je graag je gedrags- en denkpatronen inzichtelijk te maken en deze blijvend te veranderen. Op weg naar een fysiek én mentaal fittere versie van jezelf!

Krista Hoogink

Krista Hoogink

Start volgende groep:

Maandag 20 maart van 17-18.30 uur. (Haarlem Noord) en woensdagavond 5 april 19.00- 20.30 uur (Zandvoort)

Locatie:

Het Verhalenhuis, van Egmondstraat 7, Haarlem Noord

Locatie 2:

Fysiotherapie De Prinsenhof, Swaluestraat 33, Zandvoort

Kriskracht

Je leefstijl duurzaam veranderen is hartstikke lastig. Wil en moet je meer in beweging komen en ben je op zoek naar een praktische aanpak, met veel aandacht voor terugvalpreventie, gericht op een actieve en gezonde leefstijl? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik gebruik mijn expertise als fysiotherapeut, combineer de groepsbijeenkomsten van Cool met (indien mogelijk) wandelend de individuele gesprekken, Cool Xtra (oa. bewegen in het Noordersportpark) én in Zandvoort met een samenwerking met Sportservice Zandvoort, om jou in beweging te krijgen. Daarnaast ook veel aandacht voor ontspanning en stress; wat je daarmee kunt én hoe belangrijk het is voor je gezondheid én je gewicht om daarmee aan de slag te gaan.

Suzanne-van-den-Eerenbeemt

Suzanne van den Eerenbeemt

Start volgende groep:

Donderdag 20 april van 16.00 tot 17.30 uur

Locatie:

Welzijn Bloemendaal, Bloemendaalseweg 125 in Bloemendaal

Suus Vitaal

Welkom bij SuusVitaal! Mijn werk is mijn passie, sinds 2010 ben ik leefstijlcoach. Mijn doel is om te zorgen dat jij weer de regie krijgt over jouw leven zodat jij fitter, gezonder en energieker bent! Graag laat ik je ervaren wat een goede leefstijl voor je kan betekenen. Naast leefstijlcoach ben ik gewichtsconsulent en personal trainer zodat ik jou optimaal kan begeleiden. Ben je op zoek naar een totale aanpak? Meld je dan nu aan!

Saskia Roeda

Saskia Roeda

Start volgende groep:

Dinsdag 9 mei om 16.30 uur in Heemstede & donderdag 11 mei om 16.00 uur in Velserbroek

Locatie:

Praktijk Deen, Handellaan 2a, Heemstede

Locatie 2:

Fysiomove, Vestingplein 60, Velserbroek

Saskia Roeda

Welkom bij Lifestylecoachingcompany.nl. Eén ding heb ik mij echt gerealiseerd: het gaat niet om afvallen of om er perfect willen uit zien. Het gaat erom of je gezond en fit kan zijn. Volhouden doe je door gezond eten lekker te maken. Naast leefstijlcoach ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en -therapeut. Ik wil je helpen het vol te houden.

Heike-Fein

Heike Fein

Start volgende groep:

Alleen nog plek voor zij-instromers, eerste mogelijkheid is 31 januari om 19.30 uur, locatie De Ringvaart

Locatie:

Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem

Vastbesloten

Duurzaam veranderen vraagt om uw motivatie, ondersteund door een praktische aanpak. Het liefst werk ik met u buiten in de ‘groene longen’ van Schalkwijk, Haarlem Oost en de Waarderpolder. Als het nodig is, werken wij binnen. Naast leefstijlcoach ben ik ook werkzaam als beweegcoach, mental coach en stoppen-met-roken-coach.

Inez Guit

Inez Guit

Start volgende groep:

Woensdag 5 oktober van 9.00 tot 10.30 uur

Locatie:

Wijkcentrum de Ringvaart (DOCK), Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem

More Energy

Ik zet je graag aan tot actie, om dat te bereiken wat belangrijk is voor jou! Focus ligt hierbij op plezier, door samen op zoek te gaan naar acties die bij je passen. Zin om aan de slag te gaan? Dan ben je van harte welkom!

Remco van Rijn

Remco van Rijn

Start volgende groep:

Dinsdag 28 februari om 19.30 uur

Locatie:

Vitaal Haarlem, Faradaystraat 2

Locatie 2:

Paul Krugerkade 22 (boven de Vomar binnen Fit For Free)

Vitaal Haarlem

Welkom bij Vitaal Haarlem. Mijn naam is Remco van Rijn en ben sinds 2013 naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach. Met heel veel enthousiasme help ik jou weer vitaler te worden. Dit kan door coaching in de praktijk (10 kilo afvallen programma) en of door middel van het Cool-programma.

Eva-Cornet

Eva Cornet

Start volgende groep:

Maandag 8 mei van 11.00 tot 12.30 uur, intakes in maart en april, inschrijving geopend!

Locatie:

Wijkcentrum de Wereld, Laan van Berlijn 1 in Haarlem

Fit met Eva

Ik weet als geen ander wat een gezonde leefstijl je kan brengen, maar ook wat een ongezonde leefstijl met je doet. En hoe lastig het kan zijn om het roer om te gooien en (weer) gezond te gaan leven en voor jezelf te kiezen. Naast leefstijlcoach ben ik stoppen-met-rokencoach en geschoold in ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Zoek je iemand die goed naar jouw verhaal luistert en aandacht heeft voor emotie-eten en stressvermindering? Meld je dan nu aan!