Coole Zomeractiviteiten

Proefles Xtra Cool

Xtra Cool is een beweegactiviteit van leefstijlcoaches Heike en Krista in het Noordersportpark. Samen met andere CooL-deelnemers werk je aan een betere conditie, meer kracht en een goede balans. Je leert hoe je zelf meer in beweging kunt komen en we hopen je te inspireren om ook aan te sluiten bij andere beweegactiviteiten.

Niveau

Voor alle niveaus, of je nu net begint met bewegen of je gewoon een uurtje extra wilt bewegen in de week. Wij passen de training zo aan, dat deze voor iedereen inspannend is, binnen je eigen mogelijkheden, maar wel samen trainen en bewegen!

Vanaf 6 september zal deze activiteit weer wekelijk georganiseerd worden.

 

 

Data en tijden:

Dinsdag 30 augustus om 18.00 uur

Locatie:

Noordersportpark

Kosten:

Deze proefles is gratis. Wil je vaker? Dan kun je een rittenkaart aanschaffen

Aanmelden:

Meer informatie en opgeven voor de proefles via https://www.kriskracht.nl/cool/cool-beweeggroep/ of https://coachheike.nl/beweeggroep/

CooL wandelen

Weer of geen weer, wij werken aan ons uithoudingsvermogen, aan kracht en lenigheid, verhogen ons looptempo, verbeteren de coördinatie en onze algehele gezondheid. Onder het trainen doen wij oefeningen voor been- en armkracht, rekken en strekken wij wat te kort is of vast zit, verzamelen wij energie en vergroten wij met elkaar onze motivatie om het CooL-traject succesvol te laten verlopen. De omgeving rijkt ons de trainingstools aan. Bankjes worden sporttoestellen, grasvlaktes dagen ons uit om in balans te blijven. Ons lijf is ons eigen gewicht en onze geest is onze inspirator. En natuurlijk stappen wij soms ook stevig door.

Data en tijden:

Elke vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur

Locatie:

Poelpolder bij Schalkwijk (exacte locatie volgt na aanmelding)

Kosten:

Gratis, maar wel eerst even aanmelden

Aanmelden:

Meld je aan door het contactformulier van leefstijlcoach Heike Fein van Vastbesloten in te vullen.

Workshop Crossfit voor beginners

CrossFit is geschikt voor iedereen die fit en gezond wil worden of blijven – ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid. Tijdens CrossFit-lessen staan voornamelijk natuurlijke lichaamsbewegingen centraal, zoals tillen, gooien, springen en rennen. Tijdens de beginnersworkshop focussen we op een total body workout, maar zo in elkaar gezet dat je zelf de oefeningen zwaarder of lichter kunt maken. Iedereen kan meedoen!

De Workshop Crossfit voor beginner wordt aangeboden door Level Up Haarlem: een sportschool in Haarlem Oost met een gevarieerd aanbod aan lessen, zoals crossfit, fit en vitaal, zumba, pilates, piloxing, krachttraining en hyrox (conditietraining), en verschillende kidslessen, waaronder dans en judo.

Data en tijden:

Donderdag 14 juli van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie:

Level Up Haarlem, Pr. Beatrixplein 26, Haarlem

Kosten:

Gratis, maar wel eerst even aanmelden

Aanmelden:

Mail naar leefstijlcoach Eva Cornet eva@fitmeteva.nl om je aan te melden.